home
Ligging en omgeving van Casa La Farfalla
Hoe is Casa La Farfalla ingedeeld
Foto's en impressies van Casa La Farfalla
Wat kan men doen in de directe omgeving van Casa La Farfalla
Casa La Farfalla is bij uitstek geschikt voor kinderen
Reserveer een verblijf bij Casa La Farfalla
Casa La Farfall, uitzicht

Verblijftypes van Casa La Farfalla

U kunt de gehele familievilla huren, maar ook een deel. Hieronder de omschrijving van de diverse mogelijkheden. U vindt er zeker iets bij wat aan uw situatie voldoet. Even er helemaal uit met z'n tweetjes, of de gehele familie voor een bijzondere gelegenheid onderdak bieden, het is allemaal mogelijk!

Een verblijf in Casa La Farfalla
Casa Farfalla
Het hele huis kan gehuurd worden, bijvoorbeeld voor een bruiloftsfeest of een vakantie met vrienden. Het huis biedt onderdak aan maximaal 14 + 3 personen (vaste en extra slaapplaatsen).

plattegrond Casa La Farfalla

Appartement Falene

Dit appartement bestaat uit een living met stoere open haard, drie grote slaapkamers met ieder hun eigen stijl, een keuken en een badkamer. Natuurlijk heeft het appartement een eigen prive terras en toegang tot de tuin met het zwembad. Het appartement is ideaal voor jonge gezinnen. Het terras biedt schaduw en de kamers zijn koel. Het uitzicht in ieder vertrek is prachtig. Ook in het jonge voorseizoen en late naseizoen is het hier goed vertoeven.
Appartement Fiaba
Dit appartement bestaat uit een living, drie slaapkamers, een aparte keuken en een badkamer. Openslaande deuren vanuit de living geven toegang tot de tuin met haar diverse boomgaarden en het zwembad. Vanuit uw slaapkamer ziet u overigens de vele wijnstokken met blauwe druiven hangen! Natuurlijk heeft ook dit appartement een eigen prive terras. Het uitzicht is ook hier rustgevend mooi.
Suite Vista
Dit derde appartement is een luxe suite, slaapkamer, kitchenette en luxe badkamer. Ideaal voor een romantisch uitje met zijn tweetjes of als extra suite naast apartement Falene voor een grotere groep. Deze suite heeft natuurlijk een terras en toegang tot de tuin met zwembad.

Reserveren? Kijk hier voor meer informatie.

  interieur van Casa La Farfalla
  exterieur van Casa La Farfalla
  de omgeving van Casa La Farfalla
  Casa La Farfalla
  De omgeving van Casa La Farfalla
  interieur van Casa La Farfalla
  Een van de slaapkamers van de familievilla
  Zomaar een mooi plekje van Casa La Farfalla
  Casa La Farfalla