home
Ligging en omgeving van Casa La Farfalla
Hoe is Casa La Farfalla ingedeeld
Foto's en impressies van Casa La Farfalla
Wat kan men doen in de directe omgeving van Casa La Farfalla
Casa La Farfalla is bij uitstek geschikt voor kinderen
Reserveer een verblijf bij Casa La Farfalla
Casa La Farfalla, een paradijs voor kinderen!

Kinderen zijn welkom bij Casa La Farfalla!

We zijn zelf ouders van twee kleine engeltjes en hebben de gehele villa voor hun geschikt gemaakt: denk aan hekjes, veilige sluitingen, reisbedjes, kinderstoelen. Het hele vakantiehuis kan kinderen herbergen, in iedere kamer past een extra bedje en de keukens zijn er op aangepast! Het zwembad heeft een toegangspoortje vanaf de wegzijde. Ook is er voor de kinderen een zandbak, kinderbankje en een schommel aanwezig.

De Villa
Kinderen hoeven de deur niet uit om zich te vermaken op hun vakantie-adres. Tv, dvd's, een gevulde boekenkast, etc., het is allemaal aanwezig. U hóeft natuurlijk helemaal niet weg! Even helemaal niets en genieten van het huis, kan ook; lekker luieren op de ligbedden van uw terras met prachtig uitzicht, eindelijk dat goede boek uitlezen aan het zwembad, een wandeling door de olijfgaard, gewoon zelf uw speciale, Italiaanse maaltijd bereiden, grillen op de gemetselde BBQ, etc., etc.

De tuin
Maar binnen zitten doe je niet overdag! Het vakantiehuis staat in een schitterende tuin op een prachtig landgoed met diverse niveau's en natuurlijk het prachtige zwembad met terras en panoramisch uitzicht. De boomgaard is een avontuur op zich voor de kleintjes, en het fruit groeit letterlijk aan de boom! Samen fruit plukken is een hele belevenis. Natuurlijk staat er ook een BBQ voor gezamelijk gebruik in de tuin.

Het zwembad
Direct naast het huis hebben wij een groot zwembad aangelegd, strategisch gelegen en natuurlijk met een schitterend uitzicht over de heuvelvallei en voorzien van voldoende plekken om ook - indien gewenst - even de schaduw op te zoeken onder een grote parasol. Wat dacht u van een plekje onder het lieflijke prieeltje of op het terras? Wij hebben bovendien gezorgd voor comfortabele ligbedden en teakhouden tafels en stoelen. Hier kunt u in de vroege ochtendzon genieten van een frisse duik en naar gelieve sportieve baantjes trekken. Een borrel bij het zwembad, ergens aan het eind van de middag, klinkt overigens ook helemaal niet gek. Een poortje sluit het zwembad voor kinderen vanaf het pad af. Gedurende de mooie zomermaanden is de gemiddelde watertemperatuur van het zwembad 25-26 graden. Het zwembad is 1,50 meter diep. Onderhoud en schoonmaak gebeurd geheel automatisch in de avonduren. Heerlijk dus! 

Zee & strand
De kinderen hoeven geen uren in de auto te zitten voor een bezoek aan het strand. Binnen 20 km zit u al op het strand. Schepje meenemen en je hebt er geen kind meer aan! Ook buiten de bekende seizoenen is een bezoek aan het strand een geweldige ervaring. De stranden zijn langgerekte zandstranden. Het strand van Grottammare is lekker rustig en heeft ook golfbrekers waardoor het zwemwater heerlijk rustig is. Zeer kindvriendelijk! Kindvriendelijke boulevards en altijd een echt italiaans ijsje in de buurt!

Huisdieren
Honden zijn welkom, maar als vanzelfsprekend alleen als ze geen overlast veroorzaken voor andere gasten en zindelijk zijn.

Vragen?
Heeft u vragen over het meenemen van uw kinderen? Wilt u uw huisdier meebrengen? Neem dan gerust contact met ons op!

  Woonkamer van Casa La Farfalla
  Slaapkamer van de vakantievilla
  Tv, dvd, boekenkast
  Binen een halfuur aan het strand vanaf Casa La Farfalla
  Een van de slaapkamers van het vakantiehuis
  Het zwembad van de familievilla
  Zon, zee en strand in Italië
  Familievilla met speeltuin in de buurt
  Casa La Farfalla, het strand op 20 minuten
  Vakantiehuis Le Marche, Italië