home
Ligging en omgeving van Casa La Farfalla
Hoe is Casa La Farfalla ingedeeld
Foto's en impressies van Casa La Farfalla
Wat kan men doen in de directe omgeving van Casa La Farfalla
Casa La Farfalla is bij uitstek geschikt voor kinderen
Reserveer een verblijf bij Casa La Farfalla
In de omgeving vanCasa La Farfall

Fotoalbum van Casa La Farfalla

Bekijk de sfeerimpressies van Casa La Farfalla, het huis en de prachtige omgeving. Voor iedereen geschikt: de rustzoeker, de natuurliefhebber, de wandelaar, de cultuurminnende shopper en de zonaanbidder, het is er allemaal. Binnen 20 minuten op het strand liggen? Geen probleem! Middagje shoppen? Dagtocht naar Rome? In twee uur bent u er al. Het kan allemaal, er zijn zelfs ski-mogelijkheden!


Een verblijf op het landgoed Casa La Farfalla is niet seizoensgebonden!

De ligging van het vakantiehuis en de omgeving, Le Marche, hebben in alle seizoenen een geweldig klimaat. Mediteraans op elk niveau! Even uitrusten in de herfst? Op krachten komen in de lente? Totale loomheid ervaren in de zomer? Aangenaam de winter door? Uw bestemming is dan Casa La Farfalla. Voor ieder weertype is er wel een activiteit in te plannen. Wandelen, shoppen, luieren, golfen, autoritten door het mooiste stukje van Italië, zwemmen, skieën, slenteren en vooral genieten!

 

 

Waar u ook naar op zoek bent, het is dicht bij Casa La Farfalla te vinden. Wat dacht u van culturele dagtochtjes naar vestigingsstadjes, zoals Castignano met haar oude stadsmuur, dorpjes met een middeleeuws centrum zoals Popoli, monumenten, zoals u vele kunt vinden in bijvoorbeeld de badplaats San Benedetto del Tronto, de gotische bouwwerken uit de vijftiende en zestiende eeuw in de bezienswaardige stad Ascoli Piceno of wat dacht u van de musea die deze stad te bieden heeft? De grootste grotten van Europa in Frasassi zijn in een half uur te bereiken. Golfen? Golfbaan is in de buurt. Voor serieus shoppen is alles in de buurt, van historische winkeltjes tot megamoderne outletstores van de grootste merken!
Vergeet overigens niet dat Rome op ongeveer twee uur rijden ligt (190 km) ...

Wilt u graag al een compleet overzicht ontvangen met concrete dagtochten en tips?
Neem dan contact met ons op en geef uw specifieke voorkeuren op, wij sturen u graag een uitgebreid document dat past bij deze wensen!